Uw opties voor een maatwerk tv kast

Velius Interiors is dé plek waar u moet zijn als u op zoek bent naar een uniek wandmeubel voor in huis. Dit plafondhoge wandmeubel is gemaakt van hoogwaardig foutvrij eikenhout met een prachtig Dosse fineer. Dit maatwerk tv meubel wordt met de hand gemaakt door onze ervaren meubelmakers. Het wandmeubel is volledig naar wens van de klant aan te passen, zodat het perfect aansluit bij uw interieur en stijl.

Materialen

Fronten: Foutvrij eiken met olie
Corpus: Foutvrij eiken met olie

TV meubel op maat in Landsmeer

Het wandmeubel beschikt over geïntegreerde ledverlichting. Dat zorgt voor een sfeervol en warm lichteffect in de kamer. De vakkenkast biedt daarbij voldoende opbergruimte voor boeken, decoraties en andere accessoires. Onder in het wandmeubel bevinden zich greep loze laden, waarin u uw spullen netjes kunt opbergen. Daarnaast kan het wandmeubel ook worden gebruikt als tv-meubel.

Een tv meubel op maat van Velius Interiors is een sieraad in uw huis. Het wordt met veel liefde en vakmanschap gemaakt. Inspiratie opdoen? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ontdek de grote variëteit aan stijlen en materialen voor uw eigen unieke wandmeubel.

Lees verder
Interiors

Moderne keuken met bijpassende bijkeuken

Interiors

Waar trappen en interieur bij elkaar komen

Interiors

Uw adres voor interieur ontwerp in Amsterdam

Interiors

Uw opties voor een maatwerk tv kast

Interiors

Notenhouten keuken met kookeiland

Interiors

Scandinavisch interieur met staal en hout