Notenhouten keuken met kookeiland

Velius Interiors begrijpt dat de keuken het hart is van uw huis. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van keukenontwerpen aan, zodat wij aan elke woonwens kunnen voldoen.

Neem deze keuken van notenhout: een prachtige lichte ruimte in een stijlvol huis. Het notenhouten wandmeubel zorgt, in combinatie met de strakke witte wanden van de keuken, voor een warm en uitnodigend effect. Het kookeiland is het middelpunt van de ruimte en biedt voldoende ruimte om te koken en te praten. De geïntegreerde kookplaat in het blad van roestvrij staal is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch.

Materialen

Fronten kasten wand: Gelakt noten
Blad: RVS

Luxe afgewerkte keuken van notenhout in Amsterdam

De ultramatte steengrijze lak geeft de fronten van de kastjes een moderne uitstraling. De afzuigkap is bovendien subtiel weggewerkt in een frame dat opgaat in het plafond, waardoor de ruimte open en licht blijft. De spotjes geven voldoende licht bij de kookplaat, terwijl de notenhouten kastjes aan de achterwand zorgen voor extra opbergruimte. Tot slot is er een wandplank met ledverlichting toegevoegd om een ​​gezellige sfeer te creëren in deze notenhouten keuken. Bij Velius Interiors staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop.

Lees verder
Interiors

Moderne keuken met bijpassende bijkeuken

Interiors

Waar trappen en interieur bij elkaar komen

Interiors

Uw adres voor interieur ontwerp in Amsterdam

Interiors

Uw opties voor een maatwerk tv kast

Interiors

Notenhouten keuken met kookeiland

Interiors

Scandinavisch interieur met staal en hout