Handgemaakte
interieurs

Elk meubel en iedere trap is 100% maatwerk en wordt met de grootste zorg en vakmanschap vervaardigd in onze werkplaats in De Goorn, Noord-Holland. Van idee tot montage, bij Velius is uw project in vakkundige handen. Wij denken met u mee, zoeken naar oplossingen en staan voor kwaliteit.

Welkom bij
Velius Interiors!

Welkom bij Velius! Laat u inspireren op het gebied van trappen en interieurs en vind alle informatie die u nodig heeft om uw woning of bedrijfsruimte te voorzien van de meest elegante en stijlvolle interieur elementen en trappen. Bij Velius hebben wij namelijk een breed scala aan ontwerpen en materialen om aan al uw wensen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een moderne, industriële, minimalistische look of een meer klassieke, traditionele uitstraling, wij hebben het allemaal. Onze vakmensen kunnen met elk materiaal uit de voeten, of het nu gaat om hout, staal of glas.

Elk meubel en iedere trap is 100% maatwerk en wordt met de grootste zorg en vakmanschap vervaardigd in onze werkplaats in De Goorn, Noord-Holland. Van idee tot montage, bij Velius is uw project in vakkundige handen. Wij denken met u mee, zoeken naar passende oplossingen en gaan altijd voor kwaliteit.

Bekijk onze projecten en laat u inspireren!

Bent u nog op zoek naar een stijl of ontwerp dat past in uw ruimte? Geen probleem! Onze designers verkennen graag de mogelijkheden met u. Kortom, bij Velius bent u verzekerd van een uniek ontwerp dat past bij uw wensen en stijl.

Onze projecten

Laat u inspireren op het gebied van trappen en interieurs en vind alle informatie die u nodig heeft om uw woning of bedrijfsruimte te voorzien van de meest elegante en stijlvolle interieur elementen en trappen. Bij Velius hebben wij een breed scala aan ontwerpen en materialen om aan al uw wensen te voldoen.

Interiors

Moderne keuken met bijpassende bijkeuken

Interiors

Waar trappen en interieur bij elkaar komen

Interiors

Uw opties voor een maatwerk tv kast

Interiors

Notenhouten keuken met kookeiland

Interiors

Scandinavisch interieur met staal en hout