Uw adres voor interieur ontwerp in Amsterdam

Velius Interiors heeft een compleet interieurproject in Amsterdam opgeleverd. Het ontwerp is gemaakt door Samira Jaafar van SJ Interior Styling en het gehele interieur is vervaardigd in de eigen werkplaats van Velius in De Goorn. Onze vakmensen hebben bovendien alle meubels en interieuronderdelen gemonteerd en afgewerkt.

Luxe interieur op maat in Amsterdam

In de keuken bevindt zich een groot keukeneiland met een zitgedeelte. Het marmer is speciaal uitgezocht voor dit project en de fronten van de keuken zijn gemaakt van echt messing. Het blad van het zitgedeelte rust op een prachtige poot van noten. Datzelfde noten komt terug in de trap die ernaast staat. De hoge kastenwand is van alle gemakken voorzien, waaronder ovens, koelkast en vriezer. In de kast is ook een coffee corner verwerkt met behulp van een uitschuifbaar element.

In de gang zijn klassieke paneeldeuren met messing deurbeslag geplaatst. In dezelfde stijl zijn rondom de kozijnen architraven gemaakt. De garderobekast heeft dezelfde klassieke detaillering als de deuren, waardoor deze ook vanuit de kamer een prachtig uitzicht geeft. In de kinderkamer staat een klassieke kast in een zachtroze kleur, met zwarte greepjes voor een stoere twist. De kinderkamer en master bedroom zijn met elkaar verbonden door middel van een ensuite kast, die aan beide zijden op een andere manier is afgewerkt. Een uitstekend voorbeeld van maatwerk interieur in Amsterdam.

Stijlvolle opbergruimte

De walk-in closet straalt luxe uit door de strakke kastenwanden en donker gebeitste eiken fronten. De glazen kasten met messing details springen er ook uit. Het dressoir heeft voldoende opbergruimte in de vorm van lades, inclusief een glazen blad omlijst met messing.

Ten slotte is het badkamermeubel gemaakt van notenhout. Deze heeft push-to-open fronten met daaronder een open vak voor handdoeken.

Velius maakte ook de trap in dit prachtige woonhuis. Meer details over dit projectonderdeel vindt u hier.

Lees verder
Interiors

Moderne keuken met bijpassende bijkeuken

Interiors

Waar trappen en interieur bij elkaar komen

Interiors

Uw adres voor interieur ontwerp in Amsterdam

Interiors

Uw opties voor een maatwerk tv kast

Interiors

Notenhouten keuken met kookeiland

Interiors

Scandinavisch interieur met staal en hout