Wij zijn Velius Interiors

Voor een exclusief interieur gaat u naar Velius Interiors: expert in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van uw nieuwe interieur.

Exclusief interieur van Velius Interiors

Bent u toe aan een nieuw interieur? Een exclusief interieur ontwerpt u bij Velius Interiors. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van verschillende interieurelementen die uw huis of bedrijfspand een luxe en moderne uitstraling geven. We staan bekend om onze tijdloze ontwerpen en unieke werkwijze en passen deze graag toe op uw nieuwe interieur.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een exclusief interieur waar gasten versteld van zullen staan. U kunt uw project volledig aan ons bekwame team toevertrouwen, terwijl we u uitgebreid op de hoogte houden van het verloop. In samenwerking met u realiseert Velius Interiors het interieur van uw dromen.

Exclusief interieur laten ontwerpen

Wanneer u het belangrijk vindt dat alle elementen in uw interieur naadloos op elkaar aansluiten, kunt u het beste uw volledige interieur door Velius Interiors laten ontwerpen. Onze experts worden regelmatig bijgeschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieurinrichting. Zo ontwerpen we alle elementen met het oog op een modern, samenhangend en exclusief interieur.

Omdat we voor uw interieur gebruikmaken van de allerbeste kwaliteit materialen, bent u verzekerd van een duurzame inrichting. Onze uitstekende kwaliteit gecombineerd met onze expertise in interieurontwerp zorgt ervoor dat uw exclusieve interieur nog jarenlang meegaat. Kies uit onze standaard ontwerpen of creëer een unieke inrichting: bij ons heeft u vele mogelijkheden.

De vervaardiging van uw exclusieve interieur

Onze werkwijze is uniek, want we ontwerpen niet alleen uw interieur, maar produceren ook alle elementen in onze werkplaats in De Goorn. Uw interieur wordt daardoor geheel in Nederland ontworpen en vervaardigd. Ons team van ervaren ontwerpers, tekenaars, productiemedewerkers en monteurs werken nauw samen, wat zorgt voor een uitmuntend eindresultaat. Laat u liever uw interieur ontwerpen door uw eigen binnenhuis architect / interieur ontwerper? Dat kan! Velius Interiors vervaardigt graag de elementen die uw ontwerper voor ogen heeft. 

Bij Velius Interiors staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. We komen daarom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Onze betrokken ontwerpers denken vooruit en houden rekening met recente bouwbesluiten, waarin de bouwkundige eisen voor uw interieur zijn vastgelegd. We maken uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen, zoals luxe foutvrij eikenhout en poedergecoat staal. Zo geniet u niet alleen van een exclusief interieur, maar is uw nieuwe inrichting ook gemakkelijk te onderhouden.

Bekijk ons aanbod exclusieve interieurs

Ons doel is om u een comfortabele en moderne woon- of werkomgeving te bieden. We doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen en zorgen dat alle elementen samen een exclusief interieur vormen: of u nu alleen een keuken of woonkamer wilt laten ontwerpen of uw volledige interieurontwerp aan ons overlaat. 

Tijdens het project werken we nauw met u samen en ontzorgen we u volledig. Laat u inspireren door ons uitgebreide projectportfolio en bekijk ons aanbod. Wilt u een exclusief interieur door ons laten ontwerpen? We vertellen u graag over de mogelijkheden. Plan een afspraak met ons in of vraag een offerte aan via de contactpagina.

Interiors

Moderne keuken met bijpassende bijkeuken

Interiors

Waar trappen en interieur bij elkaar komen

Interiors

Uw opties voor een maatwerk tv kast

Interiors

Notenhouten keuken met kookeiland

Interiors

Scandinavisch interieur met staal en hout