Moderne keuken met bijpassende bijkeuken

Velius Interiors heeft onlangs een prachtige keuken geïnstalleerd in een moderne woning. De keuken bestaat uit hoge kasten van foutvrij eiken, met een deur die toegang geeft tot de bijkeuken. De luxe keuken met bijkeuken is uitgerust met diverse apparaten, waaronder een stoomoven, combi-oven, warmhoudlade, wijnklimaatkast en een bordenwarmer. De keukenkasten zijn voorzien van handige push-to-open technologie.

Materialen

Fronten kasten wand: Geolied eiken fineer
Blad: Dekton

Luxe afgewerkte keuken met bijkeuken in Hoogwoud

Het kook- en spoeleiland van de keuken is voorzien van greeploze lades. De fronten zijn wit gespoten en het eiland heeft een prachtig Dekton keukenblad. Er is een handige lade met vakverdeling voor kruiden en een lade met messenblok en telefoonoplader.

De bijkeukenkast loopt door vanuit de keuken en biedt veel opbergruimte. Het keukenblad is ontworpen zodat men hier de handen kan wassen. Daarnaast is er opbergruimte met ledverlichting, voor het opbergen van schoenen.

Tijdloos design

Deze keuken is een prachtig voorbeeld van het vakmanschap en het oog voor detail van Velius Interiors. De combinatie van foutvrij eiken, de witte gespoten fronten en het Dekton keukenblad zorgt voor een tijdloze uitstraling die perfect past bij dit moderne huis.

Lees verder
Interiors

Moderne keuken met bijpassende bijkeuken

Interiors

Waar trappen en interieur bij elkaar komen

Interiors

Uw adres voor interieur ontwerp in Amsterdam

Interiors

Uw opties voor een maatwerk tv kast

Interiors

Notenhouten keuken met kookeiland

Interiors

Scandinavisch interieur met staal en hout