Waar trappen en interieur bij elkaar komen

Velius Interiors heeft onlangs een compleet interieurproject opgeleverd in een woonhuis in Maarsen. Het project is ontworpen door Miriam Dallinga. Het project omvatte de productie in eigen werkplaats, de montage en de afwerking van dit gehele maatwerk interieur in Maarsen. Het resultaat is een prachtige en functionele leefruimte waarbij alle elementen naadloos op elkaar aansluiten.

Materialen

Sierlijke details

In de gang is een zitmeubel gecreëerd dat ook dienstdoet als schoenenkast. Het meubel is geheel gemaakt van eikenhout en vormt daarmee een mooie aanvulling op de rest van dit maatwerk interieur in Maarsen. Een taatsdeur scheidt de gang en keuken van elkaar. Centraal in de woning staat een eiken portaal met daarin een trap van Velius Trappen. De trap is een ware eyecatcher in het interieur en vormt een belangrijk onderdeel van het ontwerp.

In de keuken staat een groot kookeiland met daarachter een kastenwand met spoelgedeelte. Het eiland biedt voldoende opbergruimte en beschikt over op kleur gespoten fronten, in greeploze uitvoering. Het blad van het kookeiland is gemaakt van Getacore, een perfect product voor keukenbladen vanwege de hoge hygiënische klasse en naadloze verlijming.

Doordacht interieurontwerp in Maarsen

Op de eerste verdieping is het eiken portaal duidelijk zichtbaar. De trappen kunnen hier worden afgesloten met twee schuifdeuren. Beide zijn voorzien van een handig greepsysteem. In de master bedroom dient de achterwand van het bed tevens als roomdivider. Deze achterwand is uitgevoerd in hetzelfde eikenhout dat in de rest van het interieur ontwerp terugkomt.

Ten slotte is in deze woning in Maarsen ook een ideale thuiswerkplek gecreëerd met een bureau dat automatisch in hoogte verstelbaar is. Voor de ramen hangen eiken lamellen waarmee men zelf kan bepalen hoeveel zonlicht er binnenkomt. Het resultaat van dit interieur ontwerp in Maarsen is een prachtig, functioneel en stijlvol interieur waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen en uitgevoerd.

Lees verder
Interiors

Moderne keuken met bijpassende bijkeuken

Interiors

Waar trappen en interieur bij elkaar komen

Interiors

Uw adres voor interieur ontwerp in Amsterdam

Interiors

Uw opties voor een maatwerk tv kast

Interiors

Notenhouten keuken met kookeiland

Interiors

Scandinavisch interieur met staal en hout