Onderkwart trap met hoge wanden

De Z-trap is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvol ontwerp. De Z-vorm ontstaat door de schuin terugvallende stootborden. Het geeft een eigentijdse uitstraling en is bovendien ruimtebesparend, waardoor het ideaal is voor kleinere huizen of appartementen. Velius’ Z-trap is niet alleen een functioneel element in uw huis, maar ook een mooie toevoeging aan uw interieur.

Materialen

Treden: foutvrij eiken
Stootborden: foutvrij eiken
Leuning: warm gewalst staal
Binnenboom: Hardhout
Buitenboom: hardhout

Afwerking

Treden: olie
Stootborden: Olie
Leuning: spuitwerk
Balusters: spuitwerk
Binnenboom: schilderwerk

Foutvrij eikenhouten onderkwart trap in Volendam

Deze Z-trap heeft treden en stootborden die zijn gemaakt van foutvrij eikenhout. Dit betekent dat we alleen het beste hout selecteren voor onze trappen, zonder knoesten en oneffenheden. Dit zorgt niet alleen voor een duurzame constructie, maar ook voor een elegante uitstraling. Het eikenhout heeft een natuurlijke uitstraling en is gemakkelijk te onderhouden, waardoor uw trap er altijd als nieuw uit zal blijven zien.

Onze treden en stootborden worden in de fabriek aan elkaar gelijmd. Wat zorgt voor een naadloze overgang tussen de treden en stootborden. Dit resulteert in een veilige en stevige constructie die bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage. De Z-trap is ook verkrijgbaar als onderkwart trap.

Voor een extra natuurlijke uitstraling kunt u bijvoorbeeld kiezen voor keepbomen aan de muurzijde. Hierbij liggen de treden op de trapboom en sluiten de treden prachtig aan op de muur.

Afwerking van onderkwart trap

Voor een subtiele industriële uitstraling, is gekozen voor een ranke stalen leuning langs de hoge wand van de trap, gespoten in een matzwarte kleur.

Op de eerste verdieping loopt de hoge wand van de trap door in de vide wand. Hierdoor wordt de trap een integraal onderdeel van het interieur en ontstaat er een naadloze overgang tussen de verschillende verdiepingen.

Of u nu kiest voor keepbomen, een stalen leuning of een geïntegreerde vide wand, bij ons bent u verzekerd van een onderkwart trap die perfect past bij uw wensen en eisen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze extra opties. Wij helpen u graag verder.

Lees verder

Staircases

Moderne bordes trap met bloktreden

Staircases

Z-trap in combinatie met staal

Staircases

Rechte streektrappen van Wengé hout

Staircases

Realisatie modern trappenhuis in een appartementencomplex

Staircases

Trap met moderne stalen balustrade

Staircases

Stalen trap met gebogen binnenboom voor bedrijfspand

Staircases

Opvallende stalen trap in split level woning

Staircases

Eiken trap met glazen loopbrug

Staircases

Sierlijke trap midden in een boerderij

Staircases

Klassieke bordes trap met bloktreden

Staircases

Stalen trap naar dakterras

Staircases

Moderne trap voor nieuwbouw

Staircases

Unieke trap met zwevende treden van notenhout

Staircases

Een nieuwe trap als blikvanger in Maarsen

Staircases

Onderkwart trap met hoge wanden